مجمع خیرین مدرسه ساز

مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان، نهادی است که ریشه در فطرت الهی انسان دارد و نهادی که مرکز تجمع نیکوکارانی است که خیر اخلاقی را در مسیر مدرسه سازی اقامه کرده اند. مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان در سال 1383 فعالیت رسمی خود را آغاز کرده و هم اکنون نام مقدس بیش از 200 نفر از نیکوکان دیار مومنان را در دفتر خود ثبت نموده است . مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان با توجه به نیازهای آموزش و پرورش و با همکاری همه خیرین راه خود را آغاز کرده و در تلاش است تا با همراهی صادقانه مسئولان و دیگر نیک اندیشان ، مسیر روشن خود را برای ساختن نسلی آگاه تا رسیدن به جایگاه پیشرفته و شایسته جامعه اسلامی طی کند. سنت نیک مدرسه سازی، چشمه جوشانی است که باید تا ابد راه بپوید و این مهم نیازمند آن است که مردان و زنان جامعه، چونان دو بال توانمند، شاهین سپهر پیمای نیک اندیشی را به پرواز در آورند و بر بلندای قله های بلند سعادت برسانند.

بدون شک، ساخت و تجهیز مدارس، نخستین گام حرکت در این مسیر است ولی باید که این امر نیک، به صورت یک فرهنگ اصیل دینی و انسانی نهادینه شده و برای همه اقشار جامعه، فرهنگ سازی شود و راه اندازی پایگاه رسمی اینترنتی مجمع، یک بخش از این حرکت آگاهی بخش است; .

آرزوی ما این است که مجمع خیرین مدرسه ساز کاشان با توجه به نیاز های آموزش و پرورش و با همکاری همه ی خیرین و مسئولین هر چه بیشتر برای تحقق اهداف متعالی خود تلاش نموده و به یاری خداوند برنامه های ذیل را دنبال کند :

1- ارتباط مستمر خیرین با دانش آموزان، معلمان و مدیران واحدهای آموزشی و پرورشی از ضروریات روند فرهنگ سازی است . مجمع باید این امر رو به رشد را پیگیری نماید و برای اجرای آن سازوکار تدوین کند.

2- ساخت و تجهیزمدارس بی تردید در افزایش بازده و پیشرفت کار تحصیلی دانش آموز اثر بخش و نقش آفرین است، بنابرین باید در امر اداره هر مدرسه خیر ساز، مکانیسمی منظور گردد که خیر و بانی مدرسه مستمر در جریان مسائل و مشکلات آن اعم از نرم افزاری و سخت افزاری قرار گیرد .

3- چه مکان و محلی به چه نوع فضای آموزشی و پرورشی نیاز دارد ؟ این مسئله باید توسط کارشناسان مربوط با ذکر آمار و ارقام بررسی شده ،نتایج تحقیق مستقلا به آگاهی خیر برسد .

4- هر فضای آموزشی نوعا به فضاهایی مکمل مانند کتابخانه، سایت کامپیوتری ، فضای ورزش و ... نیاز دارد. در بررسی مکان یابی باید این مسئله نیز لحاظ گردد.

5- با وجود اجرای نقشه های تیپ برای ساختن مدارس، بازدید موردی خیرین از مدارس مختلف در هرشهر و استانهای دیگرمی تواند الهام بخش آفرینش ابتکارات جدید در بهبود کیفیت امر مدرسه سازی باشد.

6- گسترش و تعمیق همکاری و همفکری اعضای محترم مجمع بسیار ضروری و حیاتی است. مجمع می تواند با معاضدت اعضای خود صندوقی به نام صندوق مجمع خیرین مدرسه ساز ، به منظور: الف- رفع برخی کمبودها و کاستی های بعضی از مدارس ب- کمک بلاعوض یا برداخت وام شرافتی به دانش آموزان مستعد و نیازمند ج-کمک در راه رفع نیازهای مالی معلمان تاسیس نماید.

7- تلاش برای مشارکت افراد توانمند و تشویق آنان به همکاری در این امر خیر و خطیر

8- توسعه نقش فرهنگ سازی مجمع و نیز لزوم اطلاع رسانی و تبلیغات ایجاد می کند که مجمع با انتشار نشریه ای وزین این نقش تحول آفرین را پیگیری نماید.

9- نیک اندیشی خیرین مدرسه ساز باید در خانواده ایشان و سایر خانواده ها به صورت یک فرهنگ اصیل دینی; انسانی نهادینه شود؛ بنابراین تشویق و ترغیب فرزندان خیرین بایستی در دستور کار ارشادی و تبلیغی مجمع قرار گیرد.

10- مردان و زنان جامعه چنان دو بال برومند و توانمند میتوانند شاهین سپهر پیمای نیک اندیشی را به پرواز در آورند و بر بلندای قلل رفیع سعادت برسانند؛ تاسیس مجمع بانوان خیر مدرسه ساز میتواند در این مسیر خیر آفرین باشد.

بدان امید که ایجاد پایگاه اینترنتی مجمع خیرین مدرسه کاشان و تولید محتواهایی ارزشمند در بستر فضای مجازی، سبب ارتباط دوسویه شهروندان نیکوکار و خیرین مدرسه ساز گردد.